BLOG

Επιτυχημένος ο 14ος Αγώνας Σκάκι Σιμουλτανέ στο Δήμο Φιλοθέης - Ψυχικού

 

H Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού σε συνεργασία με τον Δήμο Φιλοθέης - Ψυχικού, διοργάνωσαν τον 14ο Αγώνα Σκάκι Σιμουλτανέ την Κυριακή 2 Ιουνίου. Ο αγώνας που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας στο Νέο Ψυχικό, στις 17:30, έγινε με ιδανικές καιρικές συνθήκες.

 

σκακι σιμουλτανε τσιαμης κωστας προπονητης σκακι

14ος Αγώνας Σκάκι Σιμουλτανέ

 

 

Ο Δήμος Φιλοθέης - Ψυχικού σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο “Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού” διοργανώνουν για 14η συνεχή χρονιά αγώνα σκάκι Σιμουλτανέ. Τον αγώνα θα δώσει ο προπονητής σκάκι και FIDE Master Κώστας Τσιάμης, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα 30 αντιπάλους. 

 

Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, με ώρα έναρξης στις 17:30

Πλατεία Ελευθερίας στο Ν. Ψυχικό

 

σκακι σιμουλτανε Φιλοθέη Ψυχικό 2024

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι Δημότες Φιλοθέης – Ψυχικού, καθώς και οι αθλητές του Συλλόγου “Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού”. Θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής. Ώρα προσέλευσης κατά την έναρξη 17:15 το αργότερο.

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται συμπληρώνοντας τη φόρμα στη σελίδα: https://www.akadimiaskaki.gr/epikoinonia ή τηλεφωνικά στο 6977220309 μέχρι την Παρασκευή 31 Μαΐου. Αναλυτική προκήρυξη του αγώνα μπορείτε να δείτε στη σελίδα: https://www.psychikochess.gr.

 

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 6977220309.

 

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες καθώς και κύπελλα και μετάλλια στους νικητές και τις 5 καλύτερες παρτίδες.

 

Στις διοργανώσεις του Συλλόγου Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού, επιτρέπεται η φωτογράφιση - βιντεοσκόπηση των αθλητών, από εξουσιοδοτημένο φωτογράφο του Συλλόγου Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού. Το φωτογραφικό ή οπτικοακουστικό υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί νόμιμα μόνο από την Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού για την προβολή της διοργάνωσης και του αθλήματος γενικότερα.

 

Σας περιμένουμε!

 

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

 

Σημαντικές επιτυχίες είχαν οι μικροί σκακιστές της Ακαδημίας Σκάκι Νέου Ψυχικού που συμμετείχαν στα Πανελλήνια Μαθητικά Πρωταθλήματα στη Λάρισα, το τριήμερο 27-29 Απριλίου!

ακαδημια σκακι νεου ψυχικου πανελληνια μαθητικα Λαρισσα 2024

ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙ ΑΤΤΙΚΗΣ 2024

 

Ρεκόρ συμμετοχών και διακρίσεων για την ομάδα μας!

Σημαντικές επιτυχίες για τους μικρούς σκακιστές μας στο 33ο Ατομικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Αττικής που πραγματοποιήθηκε σε σχολεία του Πειραιά την Κυριακή 14 Απριλίου, με συνολική συμμετοχή περισσότερων από 1100 μαθητών και μαθητριών.

 

ακαδημια σκακι νεου ψυχικου μαθητικα αττικης 2024

6η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων 2023!

 

Μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας Παίδων - Κορασίδων στο 15ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα, 14-17 Δεκεμβρίου. Η Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού κατέλαβε την 6η θέση σε σύνολο 20 ομάδων από όλη την Ελλάδα, πετυχαίνοντας τον βασικό της στόχο για απευθείας πρόκριση στην τελική Φάση του 2024. Η ομάδα μας αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ως πρωταθλήτρια Αττικής και είναι η μοναδική ομάδα της Αττικής που εξασφάλισε και απευθείας πρόκριση για την επόμενη χρονιά. 

 

 6η θέση πανελλήνιο πρωτάθλημα σκακι παιδων κορασίδων

 

Πρωταθλητές Αττικής στο Διασυλλογικό Παίδων Κορασίδων 2023!

Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων Αττικής 2023, καθώς αναδείχθηκε πρωταθλήτρια κερδίζοντας ταυτόχρονα και την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Καβάλα, 14-17 Δεκεμβρίου!

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων Αττικής 2023

17o Open ΑΣ Νέου Ψυχικού

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Ο Σύλλογος «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού» προκηρύσσει το «17ο Open Α.Σ. Νέου Ψυχικού» που θα διεξαχθεί με ελβετικό σύστημα 6 γύρων σε 2 γκρουπ δυναμικότητας με Ελληνική και Διεθνή Αξιολόγηση μόνο για το Α’ Γκρουπ, τις Κυριακές 12/11, 19/11 και 26/11 και ώρα έναρξης στις 17:00.

Στο Β’ Γκρουπ χωρίς Αξιολόγηση θα αγωνιστούν μόνο αρχάρια παιδιά έως 12 ετών που παρακολουθούν 1-3 χρόνια μαθήματα σκάκι.

Έναρξη Μαθημάτων Σκάκι για τη Σχολική Χρονιά 2023-2024

Η Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού, μετά από μια επιτυχημένη σεζόν, ξεκινά εκ νέου τη λειτουργία της για τη σχολική χρονιά 2023-2024 από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου. Στοχεύουμε στην παροχή των γνώσεων και δεξιοτήτων για μια συναρπαστική σκακιστική εμπειρία, προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε μαθητή, ανεξάρτητα από την ηλικία ή το επίπεδο γνώσεων.

 

μαθηματα σκακι για παιδια και ενηλικες

 

Η δομή της Ακαδημίας έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη διαρκή βελτίωση των μαθητών. Έτσι, ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο των μαθητών, προβλέπεται διαχωρισμός των τμημάτων σε νηπίων, εισαγωγής στο σκάκι (για παιδιά έως 8 ετών), αρχαρίων, μέσων, προχωρημένων, αγωνιστικά τμήματα και τμήματα πρωταθλητισμού. Επιπλέον, για τους ενήλικες που επιθυμούν να εισέλθουν στον μαγικό κόσμο του σκακιού, θα λειτουργήσουν τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων.

 

Τα Οφέλη του Σκακιού

Σε αυτή την περίοδο της τεχνολογικής εξέλιξης, όπου οι οθόνες κατακλύζουν την καθημερινότητά μας, το σκάκι προσφέρει μια ξεχωριστή ευκαιρία για προσωπική επαφή, συνεργασία, και πνευματική πρόκληση.

Το σκάκι δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι. Βοηθά στην ενίσχυση της μνήμης, στην αύξηση της ευφυίας, στη βελτίωση της συγκέντρωσης, στην ανάπτυξη  ικανοτήτων λύσης προβλημάτων και στην ενδυνάμωση της κριτικής σκέψης. Είναι μια τέχνη, μια φιλοσοφία, ένας τρόπος ζωής που προσφέρει αξιολόγες δεξιότητες για μια ζωή γεμάτη προκλήσεις και επιτυχίες.

 

τα οφελη του σκακι

 

Προπονητής των τμημάτων θα είναι ο FIDE Master Κώστας Τσιάμης, Πρωταθλητής Ελλάδος Εφήβων, FIDE Trainer και αναγνωρισμένος προπονητής σκάκι με δίπλωμα από την ΓΓΑ.

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στα μαθήματα της Ακαδημίας Σκάκι Νέου Ψυχικού μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας  στο 6977220309.

Καλή σχολική χρονιά!

 

Σιμουλτανέ σκάκι Δήμου Φιλοθέης - Ψυχικού


H Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού σε συνεργασία με τον Δήμο Φιλοθέης - Ψυχικού και τον ΟΚΑΠΑ διοργανώνουν για 13η συνεχή χρονιά αγώνα σκάκι Σιμουλτανέ την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 στην πλατεία Ελευθερίας στο Ν. Ψυχικό, με ώρα έναρξης στις 17:30. 


Τον αγώνα θα δώσει ο προπονητής σκάκι και FIDE Master Κώστας Τσιάμης, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα 30 αντιπάλους.

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι Δημότες Φιλοθέης - Ψυχικού καθώς και οι αθλητές της “Ακαδημίας Σκάκι Νέου Ψυχικού”. Θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής.

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται συμπληρώνοντας τη φόρμα στη σελίδα https://www.akadimiaskaki.gr/epikoinonia ή τηλεφωνικά στο 6977220309 μέχρι την Παρασκευή 26 Μαΐου. Αναλυτική προκήρυξη του αγώνα μπορείτε να δείτε στη σελίδα https://www.psychikochess.gr.  

16o Open ΑΣ Νέου Ψυχικού

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Ο Σύλλογος «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού» προκηρύσσει το «16ο Open Α.Σ. Νέου Ψυχικού» που θα διεξαχθεί με ελβετικό σύστημα 6 γύρων σε 2 γκρουπ δυναμικότητας χωρίς αξιολόγηση τις Κυριακές 7/5, 14/5 και 28/5 με ώρα έναρξης στις 10:30.

 

Στο Β Γκρουπ θα αγωνιστούν μόνο παιδιά που παρακολουθούν 1-2 χρόνια μαθήματα σκάκι.

Επιτυχίες στα Πανελλήνια Μαθητικά Πρωταθληματα

Με μεγάλες επιτυχίες για τους μικρούς σκακιστές του Συλλόγου μας ολοκληρώθηκε το 34ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Μαθητών - Μαθητριών στο ΣΕΦ, σε μία μαζική σκακιστική διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν συνολικά 1040 μαθητές!

 • Την 2η θέση στη ΣΤ’ Δημοτικού κατέκτησε ο Ιάσονας Μακρυλάκης
 • Την 3η θέση στη ΣΤ’ Δημοτικού στα κορίτσια κατέκτησε η Νικολίνα Παναγιωτοπούλου

15o Παιδικό Rapid U12

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού

 

ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: Ξενοπούλου 13, Νέο Ψυχικό, 2ο Γυμνάσιο Νέου Ψυχικού

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: Ελβετικό 5 γύρων σε 2 γκρουπ δυναμικότητας, χωρίς αξιολόγηση rapid

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ  Κυριακή 2 Απριλίου  με ώρα έναρξης 17:00

 

Επιβεβαίωση συμμετοχής την Κυριακή 2 Απριλίου και ώρα 16:30-16:45

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Όλα τα παιδιά έως 12 ετών. Ανώτατο όριο συμμετοχών είναι τα 40 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ: 10λεπτά + 5 δευτ/κίνηση από την1η κίνηση.

14o Παιδικό Rapid U14

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού

 

ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: Ξενοπούλου 13, Νέο Ψυχικό, 2ο Γυμνάσιο Νέου Ψυχικού

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: Ελβετικό 5γύρων σε 2 γκρουπ δυναμικότητας, χωρίςαξιολόγηση rapid

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ  Κυριακή 19 Μαρτίου  με ώρα έναρξης 17:00

 

Επιβεβαίωση συμμετοχής την Κυριακή 19 Μαρτίου και ώρα 16:30-16:45

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Όλα τα παιδιά έως 14 ετών. Ανώτατο όριο συμμετοχών είναι τα 40 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

15o Open ΑΣ Νέου Ψυχικού

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Ο Σύλλογος «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού» προκηρύσσει το «15ο Open Α.Σ. Νέου Ψυχικού» που θα διεξαχθεί με ελβετικό σύστημα 6 γύρων με Εθνική και Διεθνή Αξιολόγηση σε 2 γκρουπ δυναμικότητας τις Κυριακές 4/12, 11/12 και 18/12 με ώρα έναρξης στις 17:00.

 

ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ: 35’ + 30”, 2 παρτίδες κάθε Κυριακή

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Αθλητές με Ελληνικό Σκακιστικό Δελτίο

 

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Τσιάμης Γεώργιος

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:Τσιάμης  Κωνσταντίνος

 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ: 2ο Γυμνάσιο Νέου Ψυχικού, Ξενοπούλου 13

 

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 15€ που καταβάλλεται πριν την έναρξη του 1ου γύρου

3η θέση στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων Αττικής 2022!

Πολύ μεγάλη επιτυχία για την Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού αποτελεί η κατάκτηση της 3ης θέσης στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων Αττικής που δίνει και απευθείας πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων που θα διεξαχθεί στο Ρίο στις 15-18 Δεκεμβρίου.
 
σκακι παιδων κορασιδων αττικης 2022
 

Έναρξη μαθημάτων σκάκι 2022–23

Η Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού ξεκινά τη λειτουργία της για τη σχολική χρονιά 2022 – 2023 από την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.
 
Ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο των μαθητών θα υπάρχει διαχωρισμός των τμημάτων σε νηπίων, εισαγωγής στο σκάκι (για παιδιά έως 8 ετών), αρχαρίων, μέσων, προχωρημένων, αγωνιστικά τμήματα και τμήματα πρωταθλητισμού. Επίσης θα λειτουργήσουν τμήματα ενηλίκων, αρχαρίων και προχωρημένων.
 
Τα τμήματα θα είναι έως 10 παιδιά και θα τηρείται το υγειονομικό πρωτόκολλο της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (αριθμός μαθητών και αποστάσεις, υποχρεωτική χρήση μάσκας από όλους, τακτική καθαριότητα κλπ.). 
 
μαθηματα σκακιου
 

Επιτυχίες στα Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 2022

Εξαιρετική εμφάνιση από τους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας Σκάκι Νέου Ψυχικού στα Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 2022 που διεξήχθησαν στο Περιστέρι το διάστημα 24-30 Ιουνίου!

 

3η θέση για την Σερέτη Ελένη στην κατηγορία κοριτσιών κάτω των 10 ετών

 

Σερετη Ελενη νεανικα Αττικης σκακι 2022

 

3η θέση για την Παναγιωτοπούλου Νικολίνα στην κατηγορία κοριτσιών κάτω των 12 ετών

 

Παναγιωτοπουλου Νικολινα σκακι νεανικα Αττικής 2022

 

 4η θέση για την Σερέτη Ιωάννα στην κατηγορία κοριτσιών κάτω των 12 ετών

 4η θέση για τον Μισθό Αλέξανδρο στην κατηγορία αγοριών κάτω των 12 ετών

 

Πολύ αξιόλογη εμφάνιση και από τα υπόλοιπα παιδιά του Συλλόγου μας:

Ζαχαράκης Ηλίας (4/7 στην κατηγορία αγοριών κάτω των 8 ετών)

Σταυρόπουλος Σωτήρης (4/7 στην κατηγορία αγοριών κάτω των 12 ετών)

Μακρυλάκης Ιάσων (4/7 στην κατηγορία αγοριών κάτω των 12 ετών)

 

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη μαχητικότητά τους!

Διακρίσεις στο 33ο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκάκι

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς αθλητές του Συλλόγου μας, για το εξαιρετικό αποτέλεσμα στο 33ο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ!

πανελληνιο μαθητικο πρωταθλημα σκακι 2022

 •  Στη Β' Δημοτικού ο Ηλίας Ζαχαράκης με 6,5/9 κατέλαβε την 9η θέση σε σύνολο 96 παιδιών
 •  Στη Γ' Δημοτικού η Ελένη Σερέτη με 5/9 κατέλαβε την 30η θέση και την 6η θέση στα κορίτσια σε σύνολο 72 παιδιών

 

Στην Ε' Δημοτικού σε σύνολο 68 παιδιών:

 •  Ο Αλέξανδρος Μισθός με 7/9 κατέλαβε την 4η θέση
 •  Ο Ιάσων Μακρυλάκης με 6/9 κατέλαβε την 9η θέση
 •  Ο Σωτήρης Σταυρόπουλος με 6/9 κατέλαβε την 11η θέση
 •  Η Νικολίνα Παναγιωτοπούλου με 5,5/9 κατέλαβε την 20η θέση και την 4η στα κορίτσια
 •  Η Ιωάννα Σερέτη με 5/9 κατέλαβε την 22η θέση και την 5η θέση στα κορίτσια
 •  Ο Βαγγέλης Πρίφτης με 5/9 κατέλαβε την 24η θέση

 

Συγχαρητήρια και στα υπόλοιπα παιδιά που συμμετείχαν:

Ανδρέας Μπακούλας (Β' Δημοτικού), Γιώργος Ζαρκαδούλας (Δ' Δημοτικού) και Νικόλας Αργυρόπουλος (ΣΤ' Δημοτικού)

 

Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια στους αγώνες και τους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειές τους!

 

Επόμενη σημαντική διοργάνωση είναι τα Προκριματικά Νεανικά Αττικής στο Περιστέρι, 24-30 Ιουνίου!

 

Επιτυχημένο το 12ο Σιμουλτανέ Σκάκι 2022 Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Για 12η χρονιά πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης σκάκι Σιμουλτανέ στην Πλατεία Ελευθερίας Νέου Ψυχικού, την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 17:30. Ο αγώνας συνδιοργανώθηκε από την “Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού”, το Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού και τον ΟΚΑΠΑ.

σκακι σιμουλτανε 2022

Οι νεαροί σκακιστές του Δήμου μας με ανυπομονησία περίμεναν τη διεξαγωγή της διοργάνωσης καθώς έχει αποτελέσει θεσμό την τελευταία δεκαετία! Τον αγώνα επίδειξης έδωσε oΚώστας Τσιάμης, FIDE Master και προπονητής σκάκι της “Ακαδημίας Σκάκι Νέου Ψυχικού”. 30 μικροί σκακιστές από σχολεία του Δήμου μας καθώς και την “Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού” συμμετείχαν και αναμετρήθηκαν με τον προπονητή τους. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, ο αγώνας διεξήχθη χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Στο Σιμουλτανέ παρευρέθηκε η Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ κα Βυθούλκα, η οποία έκανε την πρώτη σκακιστική κίνηση και κήρυξε την έναρξη του αγώνα.  

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙ

Τα μαθήματα σκάκι για παιδιά και ενήλικες παρακολουθούν κυρίως Δημότες Φιλοθέης - Ψυχικού αλλά και ενδιαφερόμενοι από γειτονικές περιοχές: Γαλάτσι, Αθήνα, Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Αγία Παρασκευή, Αμπελόκηποι, Ζωγράφου, Μαρούσι, Νέα Ιωνία κ.α.

 • Λειτουργούν ειδικά τμήματα για παιδιά Νηπιαγωγείου και Α' Δημοτικού.
 • Υπάρχει η δυνατότητα για online μαθήματα σκάκι μέσω Zoom.
 • Εγγραφές και νέα τμήματα γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6977220309

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 1. Ρήγα Φεραίου 38, Νέο Ψυχικό (έναντι Αθλητικού Κέντρου). 3η στάση Χολαργού επί της Λ. Μεσογείων, 500 μέτρα από το σταθμό μετρό Εθνική Άμυνα.
 2. Ξενοπούλου 13, Νέο Ψυχικό (2ο Γυμνάσιο Νέου Ψυχικού).