Η «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού» αποτελεί αναγνωρισμένο Αθλητικό Σωματείο που δραστηριοποιείται στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού. Είναι από τους πιο δραστήριους σκακιστικούς συλλόγους της Αττικής καθώς συμμετέχει σε όλες της διοργανώσεις της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και διοργανώνει τακτικά Εσωτερικά Πρωταθλήματα.Τα μαθήματα σκάκι παρακολουθεί μεγάλος αριθμός παιδιών που προέρχονται κυρίως από τα Δημοτικά σχολεία Νέου Ψυχικού,Παλαιού Ψυχικού και Φιλοθέης.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙ

 

Τα μαθήματα σκάκι για παιδιά και ενήλικες παρακολουθούν κυρίως Δημότες Φιλοθέης - Ψυχικού αλλά και ενδιαφερόμενοι από γειτονικές περιοχές: Γαλάτσι, Αθήνα, Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Αγία Παρασκευή, Αμπελόκηποι, Ζωγράφου, Μαρούσι, Νέα Ιωνία κ.α.

Λειτουργούν ειδικά τμήματα για παιδιά Νηπιαγωγείου και Α' Δημοτικού.

Εγγραφές και νέα τμήματα γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Ο Σύλλογος «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού» προκηρύσσει το «14ο Νεανικό Open Α.Σ. Νέου Ψυχικού» που θα διεξαχθεί από 15 Μαΐου έως 29 Μαΐου 2022 στις 17:00 με ελβετικό σύστημα 6 γύρων με Εθνική και Διεθνή Αξιολόγηση σε 2 γκρουπ δυναμικότητας.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Αθλητές με Ελληνικό Σκακιστικό Δελτίο γεννημένοι μετά την 1/1/2006

Η Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού κατέκτησε το Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας με μία εντυπωσιακή πορεία. Σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική διοργάνωση που διεξήχθη σε 9 Κυριακές, η ομάδα μας σημείωσε 8 νίκες και μία ισοπαλία κερδίζοντας εκτός από το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

πρωταθλητρια γ εθνικης 2022 ακαδημια σκακι νεου ψυχικου

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Ο Σύλλογος «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού» προκηρύσσει το «13ο Νεανικό Open Α.Σ. Νέου Ψυχικού» που θα διεξαχθεί από 21 Νοεμβρίου  έως 5 Δεκεμβρίου 2021 με ελβετικό σύστημα 6 γύρων με Εθνική και Διεθνή Αξιολόγηση.

 

ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΙΣ 17:00  ΑΠΟ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Αθλητές με Ελληνικό Σκακιστικό Δελτίο γεννημένοι μετά την 1/1/2005

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Τσιάμης Γεώργιος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσιάμης  Κωνσταντίνος

 

3 Κυριακές (21/11 – 05/12)

Χρόνος σκέψης: 30’ + 30”

2 παρτίδες κάθε Κυριακή

Παράβολο: 15€

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Ο Σύλλογος «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού» προκηρύσσει το «12ο Open Α.Σ. Νέου Ψυχικού» που θα διεξαχθεί από 31 Οκτωβρίου έως 5 Δεκεμβρίου 2021 σε 3 γκρουπ δυναμικότητας με ελβετικό σύστημα 6 γύρων με Εθνική και Διεθνή Αξιολόγηση.

 

ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΙΣ 17:00  ΑΠΟ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Αθλητές με Ελληνικό Σκακιστικό Δελτίο

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Τσιάμης Γεώργιος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσιάμης  Κωνσταντίνος

 

Α Γκρουπ |6 Κυριακές (31/10 – 5/12)

Χρόνος σκέψης: 90’ + 30”

Παράβολο:20€

 

B1 Γκρουπ | 3 Κυριακές (31/10 – 14/11)

Χρόνος σκέψης: 30’ + 30”

2 παρτίδες κάθε Κυριακή

Παράβολο: 15€

 

Β2 Γκρουπ | 3 Κυριακές (31/10 – 14/11)

Χρόνος σκέψης: 30’ + 30”

2 παρτίδες κάθε Κυριακή

Παράβολο: 15€

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού στο Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής καταλαμβάνοντας την 3η θέση. Στην τελευταία αγωνιστική που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή η ομάδα μας νίκησε εκτός έδρας τον ΣΟ Αθηνών με 4-6. Έτσι ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα που λόγω της πανδημίας είχε διακοπεί το Μάρτιο του 2020. Η νέα επιτυχία της ομάδας μας έρχεται μετά από δυο συνεχόμενες ανόδους Κατηγορίας στα προηγούμενα Πρωταθλήματα.

 

ακαδημια σκακι σκακιστικος ομιλος αθηνων

Μετά από τη δύσκολη περσινή χρονιά, όπου η Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού ήταν πρωτοπόρα στην σκακιστική τηλεκπαίδευση, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε δια ζώσης τα μαθήματα σκάκι, ενώ εναλλακτικά θα υπάρχει και η δυνατότητα διαδικτυακών μαθημάτων.
 
Η Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού ξεκινά τη λειτουργία της για τη σχολική χρονιά 2021 – 2022 από την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου.
 
Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή και θα τηρείται το υγειονομικό πρωτόκολλο της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (αριθμός μαθητών και αποστάσεις, θερμομέτρηση, υποχρεωτική χρήση μάσκας από όλους, συχνή απολύμανση εγκαταστάσεων, τακτική καθαριότητα κλπ.). 
 
Χρήσιμες ανακοινώσεις, που αφορούν στα μέτρα που λαμβάνονται από τα σκακιστικά σωματεία για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID19, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:
 
Ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο των μαθητών θα υπάρχει διάκριση σε τμήματα νηπίων, εισαγωγής στο σκάκι (για παιδιά ως 8 ετών), αρχαρίων, προχωρημένων, αγωνιστικά τμήματα και τμήματα πρωταθλητισμού. Επίσης θα λειτουργήσουν τμήματα ενηλίκων, αρχαρίων και προχωρημένων.
 
Εναλλακτικά, θα υπάρχει η δυνατότητα για όσους επιθυμούν να παρακολουθούν αποκλειστικά διαδικτυακά τμήματα σε άλλες ώρες μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Zoom και η πρακτική εξάσκηση θα γίνεται με την γνωστή διαδικτυακή σκακιστική πλατφόρμα Lichess.
 
Υπάρχει η δυνατότητα για όσους επιθυμούν να παρακολουθούν και δεύτερη προπόνηση (με φυσική παρουσία ή online) με μικρή επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.
 
Σε περίπτωση που λόγω της πανδημίας αποφασιστεί από την Κυβέρνηση το κλείσιμο των Συλλόγων, όπως έγινε και πέρυσι, τα μαθήματα που γίνονται με φυσική παρουσία, θα συνεχίζονται χωρίς διακοπή online τις ίδιες ημέρες και ώρες. Έτσι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στη φυσική ροή της λειτουργίας του Συλλόγου.
 
Προπονητής των τμημάτων θα είναι ο FIDE Master Κώστας Τσιάμης, Πρωταθλητής Ελλάδος Εφήβων, FIDE Trainer και αναγνωρισμένος προπονητής σκάκι με δίπλωμα από την ΓΓΑ.
 
Για εγγραφές και πληροφορίες μπορείτε να καλείτε τον υπεύθυνο των τμημάτων Κώστα Τσιάμη στο 6977220309.
 
Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα για τις φετινές προπονήσεις:
 
Καλή δύναμη σε όλους!
 
 

Για 11η χρονιά πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης σκάκι Σιμουλτανέ στην Πλατεία Ελευθερίας Νέου Ψυχικού την Κυριακή 13 Ιουνίου στις 18:00. Ο αγώνας συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού, τον ΟΚΑΠΑ και την “Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού”.

Οι νεαροί σκακιστές του Δήμου μας με ανυπομονησία περίμεναν τη διεξαγωγή της διοργάνωσης καθώς έχει αποτελέσει θεσμό την τελευταία δεκαετία! Τον αγώνα επίδειξης έδωσε o Κώστας Τσιάμης, FIDE Master και προπονητής σκάκι της “Ακαδημίας Σκάκι Νέου Ψυχικού”. 25 μικροί σκακιστές από σχολεία του Δήμου μας καθώς και την “Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού” συμμετείχαν και αναμετρήθηκαν με τον προπονητή τους. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, ο αγώνας διεξήχθη χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Στο Σιμουλτανέ παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού κ. Γαλάνης, ο οποίος έκανε και την πρώτη σκακιστική κίνηση σε όλες τις παρτίδες κηρύσσοντας την έναρξη του αγώνα και η Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ κα Βυθούλκα, η οποία έκανε και τις απονομές στο τέλος. Για την επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης, σημαντική ήταν επίσης η συνεισφορά και η βοήθεια του Αντιδημάρχου κ. Παπαχρόνη.

 

 

Ο Δήμος Φιλοθέης - Ψυχικού και ο ΟΚΑΠΑ σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο “Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικου” διοργανώνουν για 11η χρονιά αγώνα επίδειξης σκάκι Σιμουλτανέ την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 στην πλατεία Ελευθερίας στο Ν. Ψυχικό, με ώρα έναρξης στις 18:00. Τον αγώνα θα δώσει ο προπονητής σκάκι και FIDE Master Κώστας Τσιάμης, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα 30 αντιπάλους.
 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι Δημότες Φιλοθέης - Ψυχικού καθώς και οι αθλητές της “Ακαδημίας Σκάκι Νέου Ψυχικού”. Θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής.
 
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται τηλεφωνικά στο 6977220309 μέχρι την Παρασκευή 11 Ιουνίου.
 
Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες καθώς και μετάλλια στους νικητές και τις 5 καλύτερες παρτίδες.
 
 
Αγαπητοί Γονείς,
 
Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της επανεκκίνησης του ερασιτεχνικού αθλητισμού, μετά από πολλούς μήνες διαδικτυακών μαθημάτων επιστρέφουμε σε κανονικές συνθήκες. Τα δια ζώσης μαθήματα σκάκι στο Σύλλογό μας θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 28 Μαΐου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 28 Ιουνίου.
 
Η διεξαγωγή των μαθημάτων θα ακολουθεί όλα τα πρωτόκολλα που έχει καθορίσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Στο πρώτο μάθημα κάθε εβδομάδας τα παιδιά θα πρέπει να προσκομίζουν αντίγραφο της δήλωσης self test που έχουν κάνει για το σχολείο τους. Τέλος, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια των μαθημάτων.
 
Οι ημέρες και ώρες των μαθημάτων είναι οι ίδιες που είχαν καθοριστεί στην αρχή της χρονιάς.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τoν προπονητή Κώστα Τσιάμη στο 6977220309.
 
Σας περιμένουμε με ανυπομονησία!
 
 

 

11o τουρνουα σκακι ψυχικου 2020

 

1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Ο Σύλλογος «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού» προκηρύσσει το «11ο Open Α.Σ. Νέου Ψυχικού» που θα διεξαχθεί από 11 Οκτωβρίου έως 8 Νοεμβρίου 2020  με ελβετικό σύστημα 5 γύρων με Εθνική και Διεθνή Αξιολόγηση.

 

2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

 

Κυριακή              11           Οκτωβρίου      1ος γύρος              ώρα 11:00

Κυριακή              18           Οκτωβρίου      2ος γύρος              ώρα 11:00

Κυριακή              25           Οκτωβρίου      3ος γύρος              ώρα 11:00

Κυριακή               1            Νοεμβρίου      4ος γύρος              ώρα 11:00

Κυριακή               8            Νοεμβρίου       5ος γύρος             ώρα 11:00

 
 
Η “Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού” ξεκινά τη λειτουργία της για τη σχολική χρονιά 2020 – 2021 από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.
 
Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή και θα τηρείται το υγειονομικό πρωτόκολλο της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (αριθμός μαθητών και αποστάσεις, θερμομέτρηση, υποχρεωτική χρήση μάσκας από όλους, συχνή απολύμανση εγκαταστάσεων, τακτική καθαριότητα κλπ). 
 
Ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο των μαθητών θα υπάρχει διάκριση σε τμήματα νηπίων, εισαγωγής στο σκάκι (για παιδιά ως 8 ετών), αρχαρίων, προχωρημένων, αγωνιστικά τμήματα και τμήματα πρωταθλητισμού. Επίσης θα λειτουργήσουν τμήματα ενηλίκων, αρχαρίων και προχωρημένων.
 
Εναλλακτικά, θα υπάρχει η δυνατότητα για όσους επιθυμούν να παρακολουθούν αποκλειστικά διαδικτυακά τμήματα σε άλλες ώρες μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Zoom και η πρακτική εξάσκηση θα γίνεται με την γνωστή διαδικτυακή σκακιστική πλατφόρμα Lichess.
 
Υπάρχει η δυνατότητα για όσους επιθυμούν να παρακολουθούν και δεύτερη προπόνηση (με φυσική παρουσία ή online) με μικρή επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.
 
Σε περίπτωση που λόγω της πανδημίας αποφασιστεί από την Κυβέρνηση το κλείσιμο των Συλλόγων, όπως έγινε και πέρυσι, τα μαθήματα που γίνονται με φυσική παρουσία, θα συνεχίζονται χωρίς διακοπή online τις ίδιες ημέρες και ώρες. Έτσι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στη φυσική ροή της λειτουργίας του Συλλόγου.
 
 
Προπονητής των τμημάτων θα είναι ο FIDE Master Κώστας Τσιάμης, FIDE Trainer και αναγνωρισμένος προπονητής σκάκι με δίπλωμα από την ΓΓΑ.
 
Για εγγραφές και πληροφορίες μπορείτε να καλείτε τον υπεύθυνο των τμημάτων Κώστα Τσιάμη, από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου στο 6977220309 και στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
 
 
Ενημερωτικές πληροφορίες για τον Σύλλογο, την ιστορία και την αγωνιστική του πορεία:
 
 
 
μαθηματα σκακι παιδια
 

 

Με επιτυχία διοργανώθηκε το εσωτερικό τουρνουά σκάκι Ράπιντ την Κυριακή 23 Φερουαρίου. Στο τουρνουά συμμετείχαν 34 παιδιά του συλλόγου μας χωρισμένα σε 2 γκρουπ δυναμικότητας και έπαιξαν 5 παρτίδες με χρόνο σκέψης 15 λεπτά συν 5 δευτερόλεπτα ανά κίνηση.

 

 ραπιντ σκακι 2020

 

10o οπεν τουρνουα σκακι 2019

 

Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία ξεκίνησε το “10ο Όπεν Τουρνουά Ακαδημίας Σκάκι Νέου Ψυχικού” με συμμετοχή 50 σκακιστών και σκακιστριών όλων των ηλικιών, χωρισμένοι σε 2 γκρουπ δυναμικότητας.

 

1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Ο σύλλογος «Ακαδημία Σκάκι  Νέου Ψυχικού» προκηρύσσει το «10ο Open Α.Σ. Νέου Ψυχικού 2019» που θα διεξαχθεί σε 2 γκρουπ δυναμικότητας από  Κυριακή 24 Νοεμβρίου έως 22 Δεκεμβρίου  με ελβετικό σύστημα 5 γύρων με Εθνική και Διεθνή Αξιολόγηση.

 

 

2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

 

Κυριακή              24          Νοεμβρίου  1ος γύρος              ώρα 11:00

Κυριακή              1           Δεκεμβρίου  2ος γύρος             ώρα 11:00

Κυριακή              8           Δεκεμβρίου  3ος γύρος             ώρα 11:00

Κυριακή              15         Δεκεμβρίου  4ος γύρος             ώρα 11:00

Κυριακή              22         Δεκεμβρίου  5ος γύρος             ώρα 11:00

Με προσδοκίες και φιλόδοξους στόχους για μία νέα πετυχημένη σκακιστική χρονιά, ξεκινούν από την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, τα μαθήματα σκάκι του Συλλόγου μας για τη νέα περίοδο 2019-2020.

Δείτε τα διαμορφωμένα τμήματα για την νέα σκακιστική χρονιά στη διεύθυνση: Τμήματα Σκάκι

Τα παιδιά που εγγράφονται για πρώτη χρονιά στην ομάδα μας, αποκτούν Δελτίο Αθλητή που τους δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αγώνες του Συλλόγου μας και σε Σχολικά Πρωταθλήματα. 

Με μεγάλη επιτυχία για τον Σύλλογό μας “Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού” ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα Σκάκι 2019 στην Πάτρα. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από 25 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου στα ξενοδοχεία Αστήρ και Πάτρα Palace. Την ομάδα μας εκπροσώπησαν 5 μικροί σκακιστές της ομάδας.

 

πανελληνια νεανικα σκακι 2019

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε για 10η συνεχόμενη χρονιά ο αγώνας Σκάκι Σιμουλτανέ στην Πλατεία Ελευθερίας Νέου Ψυχικού την Κυριακή 12 Μαίου 2019 στις 10:30. Ο αγώνας συνδιοργανώθηκε από το Δημο Φιλοθέης - Ψυχικού και την «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού».

 

σιμουλτανε σκακι 2019

Ο Δήμος Φιλοθέης - Ψυχικού σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο “Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικου”  διοργανώνουν  για 10η συνεχή χρονιά αγώνα επίδειξης σκάκι Σιμουλτανέ την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στην πλατεία Ελευθερίας στο Νέο Ψυχικό, με ώρα έναρξης στις 10:30. Τον αγώνα θα δώσει ο προπονητής σκάκι Κώστας Τσιάμης, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα 40 αντιπάλους.

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται τηλεφωνικά στο 6977-220309 μέχρι την Παρασκευή 10 Μαΐου .

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι Δημότες Φιλοθέης - Ψυχικού καθώς και οι αθλητές της “Ακαδημίας Σκάκι Νέου Ψυχικού”. Θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής.

 

Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τις παρτίδες από κοντά είναι ευπρόσδεκτοι!

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες καθώς και μετάλλια στους νικητές και τις 5 καλύτερες παρτίδες.

Η Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού συμμετείχε με 19 αθλητές της στο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα σκάκι 2019, που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχής για την ομάδα μας. Η συμμετοχή των αθλητών μας στην κορυφαία ατομική διοργάνωση σε σχολικό επίπεδο αποτελεί επιστέγασμα της μεγάλης προσπάθειας που έχουν καταβάλει την φετινή χρονιά όλα τα παιδιά σε προπονήσεις καθώς επίσης σε εσωτερικούς και διασυλλογικούς αγώνες.

 

ακαδημια σκακι νεου ψυχικου

Με επιτυχία διοργανώθηκε το 9ο Open του συλλόγου μας, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες. 46 μικροί και μεγάλοι σκακιστές και σκακίστριες γέμισαν το εντευκτήριο της ομάδας και αγωνίστηκαν σε 2 ομίλους, 28 στον Α΄και 18 στο Β΄ Όμιλο.

 

σκακι 9ο οπεν τουρνουα 2019

Εξαιρετική επιτυχία είχε η διοργάνωση του 6ου Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος Σκάκι 2019 Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού την Κυριακή 14 Απριλίου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού. Στους αγώνες συμμετείχαν 78 παιδιά από Νηπιαγωγεία έως Λύκεια, δημόσια και ιδιωτικά του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

 

σχολικο σκακι 2019 φιλοθεης ψυχικου

 

Τα παιδιά αγωνίστηκαν σε 8 κατηγορίες ανά τάξη, Νηπιαγωγείο, 6  τάξεις Δημοτικού και Γυμνάσια – Λύκεια και έπαιξαν 5 παρτίδες με διαφορετικούς αντιπάλους. Η διοργάνωση άφησε άριστες εντυπώσεις τόσο στα παιδιά που χάρηκαν τις παρτίδες, όσο και στους γονείς που παρακολουθούσαν τις προσπάθειες των παιδιών τους και έδειξαν ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό για την όλη διαδικασία των αγώνων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ρήγα Φεραίου 38, Νέο Ψυχικό (έναντι Αθλητικού Κέντρου).

3η στάση Χολαργού επί της Λ. Μεσογείων, 500 μέτρα από το σταθμό μετρό Εθνική Άμυνα.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ELO

2700chess.com for more details and full list
© Copyright 2013 Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού - Powered by seosolution.gr.