Η «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού» αποτελεί αναγνωρισμένο Αθλητικό Σωματείο που δραστηριοποιείται στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού. Είναι από τους πιο δραστήριους σκακιστικούς συλλόγους της Αττικής καθώς συμμετέχει σε όλες της διοργανώσεις της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και διοργανώνει τακτικά Εσωτερικά Πρωταθλήματα.Τα μαθήματα σκάκι παρακολουθεί μεγάλος αριθμός παιδιών που προέρχονται κυρίως από τα Δημοτικά σχολεία Νέου Ψυχικού,Παλαιού Ψυχικού και Φιλοθέης, καθώς και γειτονικές περιοχές της Αθήνας.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙ

 

Τα μαθήματα σκάκι για παιδιά και ενήλικες παρακολουθούν κυρίως Δημότες Φιλοθέης - Ψυχικού αλλά και ενδιαφερόμενοι από γειτονικές περιοχές: Γαλάτσι, Αθήνα, Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Αγία Παρασκευή, Αμπελόκηποι, Ζωγράφου, Μαρούσι, Νέα Ιωνία κ.α.

Λειτουργούν ειδικά τμήματα για παιδιά Νηπιαγωγείου και Α' Δημοτικού.

Υπάρχει η δυνατότητα για online μαθήματα σκάκι μέσω Zoom.

Εγγραφές και νέα τμήματα γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

10o οπεν τουρνουα σκακι 2019

 

Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία ξεκίνησε το “10ο Όπεν Τουρνουά Ακαδημίας Σκάκι Νέου Ψυχικού” με συμμετοχή 50 σκακιστών και σκακιστριών όλων των ηλικιών, χωρισμένοι σε 2 γκρουπ δυναμικότητας.

 

Ο 1ος γύρος παίχτηκε την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 11:00 στην έδρα της ομάδας μας, Ρήγα Φερραίου 38 στο Νέο Ψυχικό.

 

Όλα ήταν έτοιμα από τις 10:00 για να υποδεχτούν τους αθλητές.

 

10o οπεν τουρνουα σκακι

 

Η μεγάλη συμμετοχή, τόσο των έμπειρων σκακιστών του συλλόγου μας, όσο κυρίως και των νεότερων σε εμπειρία και ηλικία αθλητών και φίλων του σκακιού, επιβεβαιώνει τη δυναμική και την αγάπη που δείχνει η περιοχή μας, για το «βασιλιά της στρατηγικής»!

 

Χαρακτηριστικό της μαχητικότητας των αγώνων είναι ότι σε ελάχιστες παρτίδες υπήρξε ισόπαλο αποτέλεσμα.

 

10o οπεν τουρνουα σκακι 2019

 

10o οπεν τουρνουα σκακι 2019 β γκρουπ

 

10o οπεν τουρνουα σκακι 2019

 

Η “Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού” ευχαριστεί την Δημοτική Αρχή του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού για την διαχρονική στήριξή της στο σκάκι και ιδιαιτέρως τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Γιώργο Παπαχρόνη για την άμεση και ουσιαστική βοήθειά του σε θέματα που αφορούσαν την λειτουργικότητα της αίθουσας για το συγκεκριμένο τουρνουά.

 

Οι επόμενοι 4 γύροι θα παιχτούν τις επόμενες 4 Κυριακές. Αναλυτικά οι συμμετοχές, τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες για κάθε γύρο υπάρχουν στα παρακάτω links

 

Α Γκρουπ

B Γκρουπ

 

Οι κληρώσεις για τον επόμενο γύρο θα δημοσιεύονται στα παραπάνω links κάθε Τετάρτη βράδυ.

 

Share

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ρήγα Φεραίου 38, Νέο Ψυχικό (έναντι Αθλητικού Κέντρου).

3η στάση Χολαργού επί της Λ. Μεσογείων, 500 μέτρα από το σταθμό μετρό Εθνική Άμυνα.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ELO

2700chess.com for more details and full list
© Copyright 2023 Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού - Μαθήματα σκάκι για παιδιά και ενήλικες, αρχάριους και προχωρημένους - Powered by seosolution.gr.