Η «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού» αποτελεί αναγνωρισμένο Αθλητικό Σωματείο που δραστηριοποιείται στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού. Είναι από τους πιο δραστήριους σκακιστικούς συλλόγους της Αττικής καθώς συμμετέχει σε όλες της διοργανώσεις της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και διοργανώνει τακτικά Εσωτερικά Πρωταθλήματα.Τα μαθήματα σκάκι παρακολουθεί μεγάλος αριθμός παιδιών που προέρχονται κυρίως από τα Δημοτικά σχολεία Νέου Ψυχικού,Παλαιού Ψυχικού και Φιλοθέης.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙ

 

Τα μαθήματα σκάκι για παιδιά και ενήλικες παρακολουθούν κυρίως Δημότες Φιλοθέης - Ψυχικού αλλά και ενδιαφερόμενοι από γειτονικές περιοχές: Γαλάτσι, Αθήνα, Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Αγία Παρασκευή, Αμπελόκηποι, Ζωγράφου, Μαρούσι, Νέα Ιωνία κ.α.

Λειτουργούν ειδικά τμήματα για παιδιά Νηπιαγωγείου και Α' Δημοτικού.

Εγγραφές και νέα τμήματα γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Το σχολικό πρωτάθλημα Αττικής αποτελεί την πιο μαζική σκακιστική διοργάνωση της χρονιάς με εκατοντάδες μαθητές να συμμετέχουν στα περιφερειακά πρωταθλήματα. Η τελική φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος Σκάκι Αττικής διεξήχθη την Κυριακή 11/3 στο Athens Mall στο Μαρούσι και οι παρακάτω μικροί σκακιστές μας προκρίθηκαν για το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι 2018.

  1. Μακρυλάκης Ιάσων(3η θέση στην Αττική στην Α΄ Δημοτικού)
  2. Μισθός Αντώνης( 6η θέση στην Αττική στην Α΄ Δημοτικού)
  3. Σερέτη Ιωάννα(1η θέση στα κορίτσια στην Αττική στην Α΄ Δημοτικού)
  4. Σταυρόπουλος Σωτήρης
  5. Τασιούλας Ευάγγελος
  6. Σπέης Κωνσταντίνος
  7. Αργυρόπουλος Νικόλαος
  8. Ρεπούσκος Σταύρος

σερετη ιωαννα μακρυλακης ιασων σκακι

 

Το ΔΣ του συλλόγου μας και ο προπονητής τους Κώστας Τσιάμης συγχαίρουν όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στα Σχολικά Πρωτάθλημα. Στους 8 μικρούς αθλητές μας που προκρίθηκαν στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Περιστέρι στις 1-2 Απριλίου, ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία!

 

 
Share

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ρήγα Φεραίου 38, Νέο Ψυχικό (έναντι Αθλητικού Κέντρου).

3η στάση Χολαργού επί της Λ. Μεσογείων, 500 μέτρα από το σταθμό μετρό Εθνική Άμυνα.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ELO

2700chess.com for more details and full list
© Copyright 2013 Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού - Powered by seosolution.gr.