Η «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού» αποτελεί αναγνωρισμένο Αθλητικό Σωματείο που δραστηριοποιείται στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού. Είναι από τους πιο δραστήριους σκακιστικούς συλλόγους της Αττικής καθώς συμμετέχει σε όλες της διοργανώσεις της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και διοργανώνει τακτικά Εσωτερικά Πρωταθλήματα.Τα μαθήματα σκάκι παρακολουθεί μεγάλος αριθμός παιδιών που προέρχονται κυρίως από τα Δημοτικά σχολεία Νέου Ψυχικού,Παλαιού Ψυχικού και Φιλοθέης, καθώς και γειτονικές περιοχές της Αθήνας.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙ

 

Τα μαθήματα σκάκι για παιδιά και ενήλικες παρακολουθούν κυρίως Δημότες Φιλοθέης - Ψυχικού αλλά και ενδιαφερόμενοι από γειτονικές περιοχές: Γαλάτσι, Αθήνα, Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Αγία Παρασκευή, Αμπελόκηποι, Ζωγράφου, Μαρούσι, Νέα Ιωνία κ.α.

Λειτουργούν ειδικά τμήματα για παιδιά Νηπιαγωγείου και Α' Δημοτικού.

Υπάρχει η δυνατότητα για online μαθήματα σκάκι μέσω Zoom.

Εγγραφές και νέα τμήματα γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Με μεγάλες επιτυχίες για τους μικρούς σκακιστές του Συλλόγου μας ολοκληρώθηκε το 34ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Μαθητών - Μαθητριών στο ΣΕΦ, σε μία μαζική σκακιστική διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν συνολικά 1040 μαθητές!

  • Την 2η θέση στη ΣΤ’ Δημοτικού κατέκτησε ο Ιάσονας Μακρυλάκης
  • Την 3η θέση στη ΣΤ’ Δημοτικού στα κορίτσια κατέκτησε η Νικολίνα Παναγιωτοπούλου

Εξαιρετική εμφάνιση έκαναν ο Μάρκος Τραυλός στην κατηγορία των Νηπίων, ο Γρηγόρης Κασιμάτης στη Β’ Δημοτικού, ο Ηλίας Ζαχαράκης στη Γ’ Δημοτικού και ο Σωτήρης Σταυρόπουλος στη ΣΤ’ Δημοτικού. Όλα αυτά τα παιδιά έκαναν 6/9 φτάνοντας πολύ κοντά σε κάποιο μετάλλιο!

Τέλος, στο Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα την 2η θέση κατέκτησε η Σχολή Μωραΐτη με τη συμμετοχή των αθλητών του Συλλόγου μας Σωτήρη Σταυρόπουλου και Ιάσονα Μακρυλάκη, οι οποίοι έκαναν και το απόλυτο 7/7(!) στην 1η και 2η σκακιέρα αντίστοιχα.

 

Από την Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού συμμετείχαν συνολικά 14 αθλητές μας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθειά τους!

ακαδημια σκακι νεου ψυχικου πανελληνιο 2023

 

τσιαμης μακρυλακης παναγιωτοπουλου σκακι

 

απονομες πανελληνιο μαθητικο 2023

 

 

Share

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ρήγα Φεραίου 38, Νέο Ψυχικό (έναντι Αθλητικού Κέντρου).

3η στάση Χολαργού επί της Λ. Μεσογείων, 500 μέτρα από το σταθμό μετρό Εθνική Άμυνα.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ELO

2700chess.com for more details and full list
© Copyright 2023 Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού - Μαθήματα σκάκι για παιδιά και ενήλικες, αρχάριους και προχωρημένους - Powered by seosolution.gr.