Μαθήματα σκάκι για παιδιά και ενήλικες, αρχάριους και προχωρημένους, στο Νέο Ψυχικό αλλά και Online. Η «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού» αποτελεί αναγνωρισμένο Αθλητικό Σωματείο από την Γ.Γ.Α. και την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία. Είναι από τους πιο δραστήριους σκακιστικούς συλλόγους της Αττικής καθώς συμμετέχει σε όλες της επίσημες διοργανώσεις της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και διοργανώνει τακτικά εσωτερικά πρωταθλήματα, τουρνουά open και διαλέξεις.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙ

 

Τα μαθήματα σκάκι για παιδιά και ενήλικες παρακολουθούν κυρίως Δημότες Φιλοθέης - Ψυχικού αλλά και ενδιαφερόμενοι από γειτονικές περιοχές: Γαλάτσι, Αθήνα, Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Αγία Παρασκευή, Αμπελόκηποι, Ζωγράφου, Μαρούσι, Νέα Ιωνία κ.α.

Λειτουργούν ειδικά τμήματα για παιδιά Νηπιαγωγείου και Α' Δημοτικού.

Υπάρχει η δυνατότητα για online μαθήματα σκάκι μέσω Zoom.

Εγγραφές και νέα τμήματα γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Η Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού κατέκτησε το Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας με μία εντυπωσιακή πορεία. Σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική διοργάνωση που διεξήχθη σε 9 Κυριακές, η ομάδα μας σημείωσε 8 νίκες και μία ισοπαλία κερδίζοντας εκτός από το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

πρωταθλητρια γ εθνικης 2022 ακαδημια σκακι νεου ψυχικου

Η ομάδα μας εμφανίστηκε ισχυρή στη βασική της σύνθεση έχοντας και την υποστήριξη του πολυπληθούς της πάγκου. Η ενέργεια, η όρεξη για σκάκι, το οικογενειακό κλίμα της ομάδας και η συνεχής προσπάθεια κατάκτησης στόχων μεταφράζονται στο εξαιρετικό φετινό αποτέλεσμα και αποδεικνύουν την προσπάθεια που γίνεται στο Σύλλογό μας τόσο στις νεανικές όσο και στις σκακιέρες των ενηλίκων.

Με την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι παρακάτω σκακιστές (σε παρένθεση οι πόντοι ανά αγώνες):

 1. Τσιάμης Κωνσταντίνος (5/7)
 2. Γρηγοριάδης Αλέξανδρος (5,5/8)
 3. Μαλαματάς Κωνσταντίνος (7/9)
 4. Πρεζεράκος Δημήτριος (3,5/8)
 5. Τσουνής Σεραφείμ (5,5/6)
 6. Δούνη Μαρία (5,5/9)
 7. Σερέτη Ιωάννα (4,5/5)
 8. Μισθός Αλέξανδρος (8/8)
 9. Σταυρόπουλος Σωτήριος (8/9)
 10. Μακρυλάκης Ιάσων (5,5/9)
 11. Παναγιωτοπούλου Νικολέτα Χριστίνα (4/4)
 12. Αγγελάκης Ιωάννης (1,5/3)
 13. Μαγκιάς Βασίλειος (1/2)
 14. Φρυσήρας Κωνσταντίνος (0/1)
 15. Πρίφτης Ευάγγελος (0/1)
 16. Κοσσιαράς Φώτιος (0/1)

 

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και προπονητές της ομάδας και ευχαριστούμε όσους ενίσχυσαν την προσπάθειά της αυτό το διάστημα των 3 μηνών του πρωταθλήματος.

http://chess-results.com/tnr609859.aspx?lan=1

 

Share

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

1) Ρήγα Φεραίου 38, Νέο Ψυχικό (έναντι Αθλητικού Κέντρου). 3η στάση Χολαργού επί της Λ. Μεσογείων, 500 μέτρα από το σταθμό μετρό Εθνική Άμυνα.

2) Ξενοπούλου 13, Νέο Ψυχικό (2ο Γυμνάσιο Νέου Ψυχικού).

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ELO

2700chess.com for more details and full list
© Copyright 2023 Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού - Μαθήματα σκάκι για παιδιά και ενήλικες, αρχάριους και προχωρημένους - Powered by seosolution.gr.