Μαθήματα σκάκι για παιδιά και ενήλικες, αρχάριους και προχωρημένους, στο Νέο Ψυχικό αλλά και Online. Η «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού» αποτελεί αναγνωρισμένο Αθλητικό Σωματείο από την Γ.Γ.Α. και την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία. Είναι από τους πιο δραστήριους σκακιστικούς συλλόγους της Αττικής καθώς συμμετέχει σε όλες της επίσημες διοργανώσεις της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και διοργανώνει τακτικά εσωτερικά πρωταθλήματα, τουρνουά open και διαλέξεις.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙ

 

Τα μαθήματα σκάκι για παιδιά και ενήλικες παρακολουθούν κυρίως Δημότες Φιλοθέης - Ψυχικού αλλά και ενδιαφερόμενοι από γειτονικές περιοχές: Γαλάτσι, Αθήνα, Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Αγία Παρασκευή, Αμπελόκηποι, Ζωγράφου, Μαρούσι, Νέα Ιωνία κ.α.

Λειτουργούν ειδικά τμήματα για παιδιά Νηπιαγωγείου και Α' Δημοτικού.

Υπάρχει η δυνατότητα για online μαθήματα σκάκι μέσω Zoom.

Εγγραφές και νέα τμήματα γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Με μεγάλη επιτυχία για τον Σύλλογό μας “Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού” ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα Σκάκι 2019 στην Πάτρα. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από 25 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου στα ξενοδοχεία Αστήρ και Πάτρα Palace. Την ομάδα μας εκπροσώπησαν 5 μικροί σκακιστές της ομάδας.

 

πανελληνια νεανικα σκακι 2019

Συγχαρητήρια στον αθλητή μας Αλέξανδρο Μισθό για την 2η θέση στην κατηγορία κάτω των 8 ετών! Η συστηματική του προσπάθεια καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς απέδωσε καρπούς!

μισθος αλεξανδρος τσιαμης σκακι

 

Συγχαρητήρια επίσης στον Ιάσονα Μακρυλακη για την 4η θέση του στην ίδια κατηγορία, που έχασε μετάλλιο στις λεπτομέρειες.

Πολλά μπράβο για την πολύ καλή παρουσία των Σωτήρη Σταυρόπουλου, Βαγγέλη Πρίφτη και Ιωάννας Σερέτη. 

Τέλος στον Ιάσονα Μακρυλάκη ευχόμαστε επίσης καλή επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει τον Αύγουστο στην Μπρατισλάβα και θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην κατηγορία κάτω των 8 ετών!

Share

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

1) Ρήγα Φεραίου 38, Νέο Ψυχικό (έναντι Αθλητικού Κέντρου). 3η στάση Χολαργού επί της Λ. Μεσογείων, 500 μέτρα από το σταθμό μετρό Εθνική Άμυνα.

2) Ξενοπούλου 13, Νέο Ψυχικό (2ο Γυμνάσιο Νέου Ψυχικού).

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ELO

2700chess.com for more details and full list
© Copyright 2023 Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού - Μαθήματα σκάκι για παιδιά και ενήλικες, αρχάριους και προχωρημένους - Powered by seosolution.gr.