Η «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού» αποτελεί αναγνωρισμένο Αθλητικό Σωματείο που δραστηριοποιείται στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού. Είναι από τους πιο δραστήριους σκακιστικούς συλλόγους της Αττικής καθώς συμμετέχει σε όλες της διοργανώσεις της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και διοργανώνει τακτικά Εσωτερικά Πρωταθλήματα.Τα μαθήματα σκάκι παρακολουθεί μεγάλος αριθμός παιδιών που προέρχονται κυρίως από τα Δημοτικά σχολεία Νέου Ψυχικού,Παλαιού Ψυχικού και Φιλοθέης.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙ

 

Τα μαθήματα σκάκι για παιδιά και ενήλικες παρακολουθούν κυρίως Δημότες Φιλοθέης - Ψυχικού αλλά και ενδιαφερόμενοι από γειτονικές περιοχές: Γαλάτσι, Αθήνα, Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Αγία Παρασκευή, Αμπελόκηποι, Ζωγράφου, Μαρούσι, Νέα Ιωνία κ.α.

Λειτουργούν ειδικά τμήματα για παιδιά Νηπιαγωγείου και Α' Δημοτικού.

Εγγραφές και νέα τμήματα γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ακόμη μια επιτυχία προστέθηκε για την “Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού”, καθώς κατέλαβε την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής χάνοντας οριακά την 2η θέση που θα της έδινε άνοδο κατηγορίας για 3η συνεχή χρονιά!

 

Η επιτυχία της ομάδας μας ήταν αποτέλεσμα της σταθερότητας και συνέπειας των παλαιότερων έμπειρων παικτών μας σε συνδυασμό με την πολύ θετική παρουσία των νεαρών σκακιστών της ακαδημίας μας. Στις νεανικές σκακιέρες παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας τους οι μικροί σκακιστές μας αποκτούν σκακιστική αγωνιστική αναγνώριση και αντιμετωπίζουν με αξιώσεις έμπειρους αντιπάλους μεγαλύτερης ηλικίας.

διασυλλογικο πρωταθλημα σκακι γ εθνικη 2019

 

Με δεδομένη την συνοχή και την συστηματική δουλειά της ακαδημίας μας, υπάρχει η βεβαιότητα ότι τα επόμενα χρόνια η ομάδα θα μπορέσει να έχει μεγαλύτερες αγωνιστικές επιτυχίες σε όλες τις διασυλλογικές διοργανώσεις.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων:

 

ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ Ν. ΨΥΧΙΚΟΥ 3½:6½

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ Ν. ΨΥΧΙΚΟΥ - ΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΑΣΠΡΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 5½:4½

ΑΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ Ν. ΨΥΧΙΚΟΥ 2 :7½

ΦΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ Ν. ΨΥΧΙΚΟΥ 8 : 2

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ Ν. ΨΥΧΙΚΟΥ - 8 ΣΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 4½:5½

ΣΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ Ν. ΨΥΧΙΚΟΥ 6 : 4

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ Ν. ΨΥΧΙΚΟΥ - ΣΜΑΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ 5 :4½

ΑΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ Ν. ΨΥΧΙΚΟΥ 4½:5½

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ Ν. ΨΥΧΙΚΟΥ - ΣΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΑΞ 9 : 1

 

διασυλλογικο πρωταθλημα σκακι γ εθνικη 2019 ας νεου ψυχικου

 

 

Η τελική βαθμολογία φαίνεται στον παρακάτω πίνακα με τους βαθμούς και τους πόντους στις σκακιέρες που σημείωσαν όλες οι ομάδες του φετινού πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

 

γ εθνικη σκακι 2019 βαθμολογια

 

Για την ιστορία ν’ αναφέρουμε τους σκακιστές που πήραν μέρος:

 

Τσιάμης Κωνσταντίνος, Γρηγοριάδης Μιχάλης, Μαλαματάς Κωνσταντίνος, Φρυσήρας Κωνσταντίνος,, Συνετός Διονύσης, Αγγελάκης Ιωάννης, Δούνη Μαρία, Τσιάμη Αριστέα, Σερέτη Ιωάννα, Μαυρογιώργου Σοφία, Καγκελάρης Δημήτρης, Καγκελάρης Γρηγόρης, Μακρυλάκης Ιάσων, Μισθός Αλέξανδρος και Σταυρόπουλος Σωτήρης.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της “Ακαδημίας Σκάκι Νέου Ψυχικού” συγχαίρει όλους τους σκακιστές της, μικρούς και μεγάλους για την εξαιρετική πορεία τους και την αγάπη τους προς την ομάδα μας κι ευχαριστεί θερμά τους γονείς τους για τη στήριξή τους.

 

 

Share

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ρήγα Φεραίου 38, Νέο Ψυχικό (έναντι Αθλητικού Κέντρου).

3η στάση Χολαργού επί της Λ. Μεσογείων, 500 μέτρα από το σταθμό μετρό Εθνική Άμυνα.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ELO

2700chess.com for more details and full list
© Copyright 2013 Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού - Powered by seosolution.gr.